top of page

Over Dave

Dave Goedman is sinds 1996 een professioneel zanger, gitarist en performer en doet dat dan ook met veel passie, maar zijn liefde voor muziek ontstond al lang voor die tijd.

Dave werd als jong jochie vaak meegenomen door zijn vader naar allerlei optredens. Op zijn 12de kreeg hij een Ovation gitaar te leen van zijn oom met de woorden:

"Zolang je op deze gitaar blijft spelen mag je hem lenen." Dave gaf de gitaar pas 15 jaar later terug, niet met de reden dat hij er niet meer op speelde, maar omdat hij zijn eigen Ovation gitaar had aangeschaft.

 

In die jaren vulde Dave bijna al zijn tijd met 'jammen' in cafés, school- en top40bandjes en kleine restaurants, waar hij ook zijn zangtalent goed ontwikkelde. Het met gevoel spelen heeft hij o.a. geleerd van Indo/Molukse bandjes en heeft daar nu nog steeds veel profijt van.

 

Na de middelbare school ging Dave 8 jaar het bedrijfsleven in, maar hij had zijn passie toch meer bij de muziek liggen. Daardoor mocht hij steeds vaker met zijn gitaar, zittend op een barkruk, de achtergrondmuziek bij restaurants verzorgen.

 

In 1996 kreeg hij de kans om zijn carrière volledig te richten op de muziek. Hij ontwikkelde zich toen tot een steeds professionelere musicus/performer/entertainer bij o.a. Center Parcs. Daar zat hij niet meer op een barkruk, maar begon draadloos versterkt tussen de mensen door te lopen. Hierdoor ontstond een unieke ongedwongen eigen stijl

met een juiste balans tussen muziek en entertainment:

Dave's muzikale oase

Na ruim 20 jaar ervaring heeft hij zijn sporen inmiddels verdient als beroeps musicus performer in de muziek entertainment wereld.

bottom of page